Skip to content

Срочно Работа: Junior Node Js Developer Январь 2024 1378 Актуальных Вакансий Jooble

  • by

Також в один клік зробити виписку за обраний період. Студенти адаптували сайт під мобільну, планшетну junior developer вакансии та десктопну версії. Зробили світлу й темну теми інтерфейсу, а також додали можливість змінити мову.

Професія Junior Node.js Developer

А навіть якщо ти пропустиш урок — нічого страшного, адже всі лекції записуються та розміщуються на освітній платформі у твоєму кабінеті. Також ми реєструємо студентів на біржі праці для новачків — JunGo, де більші шанси отримати першу роботу або стажування. https://wizardsdev.com/ Кожен студент отримує доступ до платформи JunGo, де може безкоштовно розмістити своє резюме для пошуку першої роботи. На ресурсі зібрані вакансії тільки від перевірених роботодавців. В IT більше 5 років, на курсі викладає модуль JavaScript.

Найбільша Кількість Вакансій

Завдяки програмі ви опануєте серверну платформу Node.js, що дозволить вам створювати потужні додатки та інші веб-продукти. Продовжуючи, ви приймаєте правила сайту та політику конфіденційності. Щоб зберегти вакансію, треба увійти або зареєструватися. Дякуємо, інформація надіслана успішно.Ми зв’яжемося з вами якнайшвидше. Щодня ми можемо надсилати вам схожі вакансії на ел.

  • Втілити індивідуальний підхід можна лише за умови мінімального набору в групи — до 15 осіб.
  • Головне завдання практичних вправ — закріпити теоретичну інформацію та збагатити вас досвідом.
  • Забудьте про поїздки на лекції та навчайтеся у комфортному для вас місці.
  • А ще додали «Щоденник», щоб слідкувати за прогресом.
  • Щоб відвідати заняття, вам треба просто увійти до програми Zoom з десктопа або смартфону.
  • Володіє військовою технікою рукопашного бою, яку, на щастя, ще жодного разу не застосувала на заняттях.

Співавтор програми Node.js у GoIT, за якою вже навчив 1000+ студентів. Якщо говорити простими словами, ця платформа додає до частини frontend технології backend. Це робить можливим створення не лише веб-сайтів, але й повноцінних програм без залучення браузера. Про себе каже, що працює джаваскриптизером і що «головне у житті – не обверстатися». Щасливий, коли його робота приносить користь людям. А ще у Сашка божественний голос, як у рекламі Баунті.

Підтвердіть Вашу Ел Пошту

Працює та викладає HTML, CSS у GoIT з 2020-го. Знає, як пояснити одну тему різними способами, тому часто використовує метафори та порівняння. Тож вивчати верстку з Андрієм – це ще й розвивати уяву.

Професія Junior Node.js Developer

Структурована і справді корисна на практиці інфа та мегадоступні пояснення. Можна було спокійно вивчитися навіть без живих вебінарів із менторами нашого курсу (які, втім, теж дуже гарні). Втілити індивідуальний підхід можна лише за умови мінімального набору в групи — до 15 осіб. Саме тому ми обрали такий формат — для оптимального розподілення часу викладача та комфорту для студентів. Діма вже 4 роки розробляє зручні та доступні інтерфейси.

Проєкти Студентів

Якось чхнув на занятті і вперше почув «Будь здоровий! Розгорнутий фідбек допомагає студентам розвиватися швидко та краще опановувати матеріал. Це невід’ємна частина навчання, особливо в ІТ. Головне завдання практичних вправ — закріпити теоретичну інформацію та збагатити вас досвідом.

В одній групі навчаються не більше 15 осіб, щоб викладач приділив максимально уваги кожному студентові. Таким чином група отримує можливість якісно пропрацювати матеріал та індивідуальний підхід. three роки програмує на Java, 4 роки – на JavaScript/TypeScript. Будь-яку тему може пояснити на пальцях. Володіє військовою технікою рукопашного бою, яку, на щастя, ще жодного разу не застосувала на заняттях. Хочеш побачити ідеальну продуктову сторінку?

Програма Курсу

Це застосунок для молодих мам, що хочуть схуднути. Користувач вводить дані (вік, зріст, вагу), і програма вираховує добову норму калорій. Розробники створили базу страв та продуктів, які радять виключити з раціону. А ще додали «Щоденник», щоб слідкувати за прогресом.

Професія Junior Node.js Developer

Комплексна програма Junior JavaScript developer дозволить вам якісно опанувати професію та отримати роботу в сфері ІТ. Після закінчення курсу ви зможете створювати динамічні та ефектні сайти за допомогою мови JavaScript. 14 років у IT, працював у Mdquill та SledStudio. З 2018 викладає Node.js, React, Vue, TypeScript.

Завдяки своїй простоті, сайт знову закохує нас в українську культуру. Усі заняття є живими, тобто вони не записані заздалегідь. Все, що вам треба зробити — увійти в Zoom-конференцію через будь-який гаджет. Ви можете одразу ставити питання і отримувати відповідь — все як на звичайному уроці. А якщо ви пропустили заняття — це не страшно, адже ви завжди можете подивитися його у своєму кабінеті.

Професія Junior Node.js Developer

Забудьте про поїздки на лекції та навчайтеся у комфортному для вас місці. Щоб відвідати заняття, вам треба просто увійти до програми Zoom з десктопа або смартфону. Головне — інтернет, який не підведе.

Один із розробників нашої LMS (платформи для навчання). Колись Вова сам був студентом GoIT, напевно, тому LMS і вийшла такою зручною. Прийшов на навчання рік тому на курс Fullstack онлайн, і правду кажучи, отримав більше ніж очікував. Пройшла онлайн-курс Fullstack developer. Дуже задоволена матеріалом, поданням, структурою курсу. Конспекти та записані вебінари Саші Репети – просто вогонь!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *